Meklēt šajā emuārā

trešdiena, 2013. gada 31. jūlijs

Bērnu un jauniešu žūrija 2013.


Šobrīd lasu 15+. izlasīju "Devējs", par kuru pastāstīšu kaut kad vēlāk. Esmu tiksi pusē "Jelava94". Beidzot kaut kas par mūsu pilsētu!!!

Džūlija Kenere "Živenši kods"

Zinu, ka sen neesmu neko rakstījusi, bet kurš gan vasaras laikā baigi grib lasīt grāmatas? Nu šo es biju paņēmusi vēl skolas laikā un tikai pirms pāris nedēļām pabeidzu lasīt. Šoreiz pastāstīšu pavisam īsi.

Šī grāmata patiks tiem, kam pie sirds iet detektīvromāni. Lai gan šī nav nekāda slepkavību izmeklēšana. Šī ir spēle uz dzīvību un nāvi.

Melānija Preskota bija parasta jauna sieviete kura vienkārši dzīvoja savu dzīvi. Viņas aizraušanās bija matemātika un dažādu kodu minēšana.

Viņas dzīvē nenotika nekas ārkārtējs līdz brīdim, kad kāds svešinieks viņai rokās iespieda rokā noslēpumainu kodu. To atminot viņa saprata, ka ir uzaicināta spēlēt vei mirt. Sākumā viņa to neuztvēra nopietni, taču tad tika nogalināts viņas draugs Tods un Melānijai neatlika nekas cits, kā vien spēlēt.

Nu viņai pa pēdām mina slepkava un vienīgais Melānijas glābiņš bija nezināmu cilvēku nolīgtais Metjū, kam bija paredzēts nosargāt Melāniju...