Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2013. gada 8. aprīlis

Kasandra Klēra "Pelnu pilsēta"

Ātri paņēmu un tik pat ātri arī izlasīju city of bone otro grāmatu- pelnu pilsēta. Izlasīju 4 dienu laikā, bet nesanāca laika ienākt un uzrakstīt. Labs nāk ar gaidīšanu. :)

Klerija atdotu visu, lai viss atgrieztos vecajās sliedēs. Bet nekas nebija kā agrāk. Viņas māte gulēja burvestības izraisītā komā, Valentīns aizbēdzis ar Eņģeļa dāvanu un perināja sazin kādus plānus. Viņa centās izvairīties no Džeika, jo noslēpums visu bija mainījis.
Var būt, ka lielas, nekas, jau šajā daļā īpašs nenotiks,bet tas noteikti tā nav. Notikumi rit ļoti raiti un ir viegli iejusties galvenās varones ādā.

Valentīns nozaga vēl vienu no Eņģeļa dāvanu- zobenu.
Ļaunākais bija tas, ka Ordeņa pārstāve Inkvizitore uzskatīja, ka vainīgs ir DŽEIKS!!! Vai tiešām viņš piekrita Valentīna darījumam- pasargāt visus viņa draugus un dārgos, ja Džeiks viņam pievienosies?

Notika kaut kas briesmīga arī ar Saimonu.
Klerijai gribējās vairāk laika pavadīt kopā ar Saimonu, bet Ēnu Mednieki nepārtraukti viņu kaut kur iesaistīja.
Atklājas, ka Klerija un Džeiks ir īpaši. Kaut kādā veidā Valentīns bija viņus ietekmējis. Piemēram, Džeiks pārlēca pāri sienai, kas bija vairāku metru augsta, bet Klerija izveidoja jaunas zīmes, kuras varēja iededzināt ādā un izmantot.
Pašās grāmatas beigās atklājās, ka arī Saimons nav tik vienkāršs, kā bija licies....

Visi devās cīņā pret Valentīnu, bet vai ar tiem, kas bija, bija pietiekami???

"Stikla pilsēta" jau lēnām nāk....


...bet vēl nav atnākusi līdz latviešu lasītājiem. :(





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru