Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2012. gada 12. novembris

Kami Garsija & Margareta Stola ,,Skaistā tumsa"

Pēc pārsteidzoši aizraujošās pirmās daļas nevarēju sagaidīt arī otro. Kad nācās iet uz grāmatnīcu pēc mācību grāmatām, jaunajam mācību gadam, ielūkojos arī jaunāko bestselleru plauktā. Un tur tā stāvēja. Paskatījos vai tā ir tieši tā grāmata ko es domāju- BIJA! Tomēr tad to nedabūju, jo man bija tieši tik daudz naudas cik vajadzēja mācību grāmatām. Tā kā nedzīvoju pilsētā, bet samērā tālu no tās nevarēju sagaidīt kad tā parādīsies pagasta bibliotēkā. Beigās dabūju to skolas bibliotēkā. :D

Šī grāmata ir turpinājums ,,Daiļajām būtnēm". Ītans un Līna turpina dzīvot tālāk. Tomēr Līna ļoti attālinās no Ītana, jo pārdzīvo sava tēvoča Meikona Reivenvuda nāvi. 

Ītans tiek ierauts dziļāk un dziļāk, itkā mierīgās dienvidu pilsētiņas noslēpumainajā daļā. Kad Līnai tuvojas dzimšanas diena viņa nolemj bēgt. Viņa aizbēga kopā ar savu māsīcu Ridliju un puisi ko Ītans nepazina. Ītanu pārņem greizsirdība un viņš saprot, ka viņam ir jāatrod Līna

Tomēr Līnas ļaunajai mātei un Meikona brālim ir savi plāni uz Līnas dzimšanas dienu. Viņi grib izsaukt mēnesi ātrāk nekā tam vajadzētu būt un tas draud izjaukt dabisko līdzsvaru.

Tikmēr Ītans cenšas noskaidrot kur ir Līna un nonāk bezgalīgos pazemes Tuneļos. Ar viņu kopā ir topošā jaunā glabātāja un Links. 

Ceļā Ītans noskaidro kā viņa un Līnas likteņi bija tikušies citā paaudzē. Meikons un Ītana mamma BIJA IEMĪLĒJUŠIES!!!! 

To kas notika tālāk un kā viss beidzās uzzināsi izlasot. :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru