Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2012. gada 3. novembris

Lorena Keita ,,Eņģeļu nakts"

,,EŅĢEĻU NAKTS ir bīstami satraucošs un tumšas romantikas caurvīts romāns- aizraujošs  trilleris un nepārspējams mīlas stāsts."

Šo grāmatu ievēroju bibliotēkā pašā zemākajā plauktā. Uzmanību piesaistīja intriģējošais un noslēpumainais vāka noformējums. Tas iesaista tādā kā noslēpumu virpulī. Kad izlasīju nosaukumu zināju- šī grāmata man patiks.

Grāmatas galvenā varone Lūsija Praisa nonāk pāraudzināšanas skolā ,,Zobens & Krusts". Tā ir viss sliktākā vieta kur varētu nonākt , jo šeit nevar lietot telefonus un katru soli novēro kameras. Lūsijai šķiet, ka šeit visi ir jukuši izņemot.... Noslēpumainais un ļoti izskatīgais puisis Daniels Grigori uzreiz piesaista viņas uzmanību. Viņai šķiet ka viņi jau reiz ir tikušies. Lūsija ir kā noburta un visā skolā redz tikai viņu.
Vienīgi... Danielam nemaz neinteresē jaunā skolniece. Viņš cenšas no viņas izvairīties, tomēr Lūsija nespēj rimties.
Šajā grāmatā darbojas vēl kāds izskatīgs puisis- Kams. Viņam Lūsija ir iepatikusies jau kopš pirmā brīža, kad viņi vienlaicīgi ieradās skolā. Kams Lūsijai visādi pievērš uzmanību, tomēr viņa spēj domāt tikai par Danielu.
Lūsija saprot, ka būtu gatava mirt Daniela dēļ... Tomēr zēns slēpj kādu ļoti vecu noslēpumu, kuru viņš būtu gatavs sargāt ar visu savu sirdi un dvēseli....

Grāmata ir ļoti aizraujoša un to lasot vienmēr gribas zināt kas notiks tālāk.
Arī noslēgums ir diezgan negaidīts...

Šī grāmata ir ierindojusies NEW YORK TIMES  bestselleru saraksta augšgalā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru